Rüyada akan sular görmek

Rüyada akan sular görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada akan sular gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada coşkun akan su görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan sudan su içmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil akan su görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hızlı akan su görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına inanılır.

Rüyada akan sıcak su görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada hortumdan akan su görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suya girmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada tertemiz akan su görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments