Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada dağdan yuvarlanmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek mal ve para biriktireceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işaret eder.

Rüyada taş yuvarlanması görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, umutlarının da tükeneceğine delalet eder.

Rüyada yuvarlanan taş görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına inanılır.

Rüyada ineğin yuvarlandığını görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments