Rüyada taş yuvarlandığını görmek

Rüyada taş yuvarlandığını görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek sorunların üstesinden geleceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş yuvarlanması görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Rüyada yuvarlanan taş görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, büyük ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla uçuruma yuvarlanmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yamaçtan yuvarlanmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments