Rüyada taş yuvarlanması görmek

Rüyada taş yuvarlanması görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, ele geçen parada artış olacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına alamet eder.

Rüyada taş yuvarlanması gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hak yolundan ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlanan taş görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, âlim kimselerden feyz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş yuvarlanması görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada araba yuvarlanması görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işarettir.

Rüyada şarampole yuvarlanmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments