Rüyada dağdan yuvarlanmak

Rüyada dağdan yuvarlanmak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, gelirin tükeneceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, rızkının çoğalacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada dağdan yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işarettir.

Rüyada dağdan yuvarlanmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine işarettir.

Rüyada merdivenden yuvarlandığını görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillikte yuvarlanmak aileye büyük bir ev alınacağına, çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kar üstünde yuvarlanmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabadan yuvarlanmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına yorulur.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dış ticarete atılacağına rivayet eder.

Rüyada karın içinde yuvarlanmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments