Rüyada yuvarlanan taş görmek

Rüyada yuvarlanan taş görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlanan taş gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Rüyada yuvarlanan taş görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalettir.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, büyük bir sorun oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş yuvarlanması görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalettir.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına yorulur.

Rüyada arabayla yuvarlanmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada dereye yuvarlanmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments