Rüyada taşın yuvarlandığını görmek

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek muradına ereceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet eder.

Rüyada taşın yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Yeni hedefler belirlemek veya planlar yapmak için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlanan taş görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalet eder.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş yuvarlanması görmek sahip olacağı malın faazlalığına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurda yuvarlanmak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada ineğin yuvarlandığını görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments