Rüyada tersten akan su görmek

Rüyada tersten akan su görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada tersten akan su gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Rüyada tersten akan su görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada ters akan su görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters akan ırmak gelişim içine girileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters akan nehir görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulur.

Rüyada ters akan dere görmek yarardan çok zarar getireceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada akan suyla abdest almak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada akan suyun içinden geçmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına inanılır.

Rüyada akan suyun içinde olmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, makamından olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments