Rüyada akan bir su görmek

Rüyada akan bir su görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, yeni kişilerle tanışacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, güzel davetler alacağına alamet eder.

Rüyada akan bir su gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyler olabilir.

Rüyada evin içinde akan su görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine delalet eder.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hakkını alacağına delalet eder.

Rüyada akan suyu durdurmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işaret eder.

Rüyada tertemiz akan su görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, hem verimi yükselteceğine delalet eder.

Rüyada akan suyun içinden geçmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada akan su dere görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments