Rüyada bulanık akan su görmek

Rüyada bulanık akan su görmek sözünde duracağına, onu doyasıya yaşayacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, ona göre davranacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık akan su gördüyseniz:

  • Gerek aile büyükleriniz, gerekse yaşlı kimselerden gelen olumlu yardımlar size yeni bir yön kazandırabilir.

Rüyada akan bulanık su görmek spor yapmaya başlanılacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık akan su görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bulanık akan nehir görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişede bulanık su görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suya batmak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu bulanık su görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada bulanık su yüzmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada bulanık kirli su görmek arzuların yerine geleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments