Rüyada akan suyun üzerinden atlamak

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, yüzünün her daim güleceğine tabir olunur.

Rüyada akan suya atlamak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada akan sudan atlamak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çekilen acıların unutulacağına delalettir.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada hızlı akan su görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten akan su görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan kirli su görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments