Rüyada akan su şelale görmek

Rüyada akan su şelale görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kederlerinin son bulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, hanesine bolluk geleceğine alamet eder.

Rüyada akan su şelale gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük ya da daha tecrübeli kişilerin gelecek planlarınız üzerinde etkileri olabilir.

Rüyada şelaleden akan su görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada akan su şelale görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, geçim derdine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelale gibi akan su görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada dağdan akan şelale görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada akan şelale görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye delalettir.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek şerefe ve izzete, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada şelale su görmek işinde itibar edineceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine rivayet eder.

Rüyada şelaleden su içmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments