Rüyada akan şelale görmek

Rüyada akan şelale görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada akan şelale gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada şelaleden akan su görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada şelale gibi akan su görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada dağdan akan şelale görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada akan su şelale görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan şelale görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak şelale görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelale aktığını görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulur.

Rüyada denizde şelale görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments