Rüyada şelale gibi akan su görmek

Rüyada şelale gibi akan su görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, aile içinde saadetinin artacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada şelale gibi akan su gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada şelale gibi akan su görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelaleden akan su görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına rivayet eder.

Rüyada akan su şelale görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağdan akan şelale görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan şelale görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada şelale su görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelaleden su içmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments