Rüyada dağda geyik görmek

Rüyada dağda geyik görmek kısmetinin açık olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Rüyada dağda geyik gördüyseniz:

  • Her durumda zararlı etki alanından uzaktasınız.

Rüyada dağda geyik görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada geyik kovalamak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik boynuzu görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada geyik sesi duymak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Rüyada geyik öpmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada geyik böceği görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde geyik görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments