Rüyada dağ üstünde kar görmek

Rüyada dağ üstünde kar görmek bazen umutlarını yitireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada dağ üstünde kar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Rüyada dağların üstünde kar görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada dağın üstünde kar görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada dağ üstünde kar görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada dağın üstünde olmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada dağ üstünde olmak manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada dağların üstünde uçmak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada dağın üstünde oturmak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağların üstünden uçmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments