Rüyada dağ üstünde olmak

Rüyada dağ üstünde olmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dağ üstünde olmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Rüyada dağın üstünde ev görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ üstünde kar görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulur.

Rüyada dağın üstünde olmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada dağların üstünde uçmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağların üstünde kar görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağların üstünden uçmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada dağın üstünde oturmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dağın üstünde kar görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments