Rüyada dağın üstünde olmak

Rüyada dağın üstünde olmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, durumun değişmesine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, saygın biri olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada dağın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Rüyada dağın üstünde oturmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada dağın üstünde olmak yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, iş ve mekan değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde kar görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulur.

Rüyada dağın üstünde ev görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada dağ üstünde kar görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, dertlerin başlayacağına inanılır.

Rüyada dağ üstünde olmak tatsızlıkların aşılacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağların üstünde uçmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına tabir olunur.

Rüyada dağların üstünde kar görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments