Rüyada dağların üstünde kar görmek

Rüyada dağların üstünde kar görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok yükseleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada dağların üstünde kar gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada dağların üstünde kar görmek hayal kırıklığına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ üstünde kar görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına inanılır.

Rüyada dağın üstünde kar görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada dağların üstünde uçmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada dağın üstünde ev görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına alamet eder.

Rüyada dağ üstünde olmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağların üstünden uçmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Rüyada dağın üstünde oturmak ümitlerinin son bulacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments