Rüyada dağın üstünde oturmak

Rüyada dağın üstünde oturmak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına işarettir.

Rüyada dağın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • İş birliği yaptığınız kimseler, eşiniz ya da ortaklarınız fazla harcamalara yol açabilirler.

Rüyada dağın üstünde oturmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada dağın tepesinde oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada dağda oturduğunu görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ başında oturmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek dağda oturmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulur.

Rüyada dağda oturmak onlardan hayırsızlık göreceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde olmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağların üstünde kar görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments