Rüyada dağ keçisi yakalamak

Rüyada dağ keçisi yakalamak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada dağ keçisi yakalamak gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Rüyada dağ keçisi yakalamak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaban keçisi yakalamak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, memur ise terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada keçi yakalamak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada dağ keçisi görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ keçisi avlamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada dağ keçi görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada dağ keçisi öldürmek umutlarının kırılacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi kesmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments