Rüyada dağ keçisi görmek

Rüyada dağ keçisi görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada dağ keçisi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada dağ keçisi öldürmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi avlamak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına rivayet eder.

Rüyada dağ keçisi kesmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada dağ keçi görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, manevi olarak hasar alınacağına işaret eder.

Rüyada dağda keçi görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada dağ keçisi yakalamak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulur.

Rüyada dağ keçisi görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments