Rüyada dağ keçisi kesmek

Rüyada dağ keçisi kesmek bir sebeple sorun yaşayacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada dağ keçisi kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığına göz attığınızda, kendi yerinizi daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada dağ keçisi kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulur.

Rüyada dağ keçisi yakalamak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada dağ keçisi avlamak onların yaralarına merhem olacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ keçi görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada dağ keçisi görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.

Rüyada dağ keçisi öldürmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada dağda keçi görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments