Rüyada dağ keçisi avlamak

Rüyada dağ keçisi avlamak işlerinde bir aksama yaşayacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, kudret sahibi olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Rüyada dağ keçisi avlamak gördüyseniz:

  • Size borçlu kişiler veya borçlu olduklarınız hareketlerinizi kısıtlıyor.

Rüyada dağ keçisi avlamak düzenin bozulacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada keçi avlamak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına inanılır.

Rüyada dağ keçi görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi kesmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada dağda keçi görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işarettir.

Rüyada dağ keçisi yakalamak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ keçisi görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, harcama gücünün artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments