Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Estetik, artistik konular, yaratıcılık gerektiren işler ön planda olabilir.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek kolay ve zevkli hale geleceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, özgüveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments