Rüyada çok yüksek yerden düşmek

Rüyada çok yüksek yerden düşmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir organizasyona katılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak hoş muhabbette olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek söylediklerinin çıkacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments