Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek huzurunun eski haline döneceğine, kazancının günden güne çok artacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden düşmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak gam ve keder çekmeyeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments