Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, iyi kısmetleri olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, işveren koltuğunda oturacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek gördüyseniz:

  • Bir anda parlamanız mümkündür.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek anne babayla ters düşüleceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments