Rüyada çok yüksek bir binada olmak

Rüyada çok yüksek bir binada olmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek bir binada olmak gördüyseniz:

  • Tazelenen anılar bundan sonra ne yapmak istediğiniz üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, yanlışlara düşeceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek bir binada olmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına işarettir.

Rüyada yüksek binalardan atlamak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına yorulur.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, daima önüne bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yeni bina görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bina yapmak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine yorulur.

Rüyada kendini çok yüksek bir binada görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments