Rüyada çok yüksek binada olmak

Rüyada çok yüksek binada olmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek binada olmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınıza yardımcı olun.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binada olmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bina üstünde olmak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binada durmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binada çalışmak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binalardan düşmek allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments