Rüyada yüksek binalardan düşmek

Rüyada yüksek binalardan düşmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binalardan düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada yüksek binadan düşmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten binadan düşmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bina düşmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada yüksek binalardan düşmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada binadan aşağı düşmek kısa süre içinde engelleneceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Rüyada binadan aşağıya düşmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments