Rüyada çok sayıda arı görmek

Rüyada çok sayıda arı görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda arı gördüyseniz:

  • Sosyalleşme çabası içindeyken, size ait olmayan işlere talip olmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada çok sayıda arı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda balık görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işarettir.

Rüyada çok sayıda karınca görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına inanılır.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, kötü yola sapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda civciv görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, güçten düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sekiz sayısını görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda silah görmek kazancını iki kat arttıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments