Rüyada çok sayıda silah görmek

Rüyada çok sayıda silah görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda silah gördüyseniz:

  • Deneylere önem verin.

Rüyada çok sayıda silah görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada dört sayısını görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda kalem görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, sevindirici şeyler duymaya işarettir.

Rüyada sayısal loto sayılarını görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda balık tutmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yirmi sayısı görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda yüzük görmek birikim yapacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yedi sayısı görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments