Rüyada parmak sayısını fazla görmek

Rüyada parmak sayısını fazla görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada parmak sayısını fazla gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmağının fazla olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarını fazla görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada fazla parmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada fazla parmak görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, büyük bir yenilgi alacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağı fazla görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, hastalanacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada ayakta fazla parmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments