Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek önünün açılacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, kurtuluşa ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce gördüyseniz:

  • Öfke, pişmanlık veya geçmişle bağlantılı duygular gelecek başarılarınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada yüz sayısını görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz sayısı görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına delalettir.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments