Rüyada çok sayıda civciv görmek

Rüyada çok sayıda civciv görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda civciv gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda başarı basamaklarını bir adım daha yukarı çıkabileceğiniz şekilde cesaretlendiriliyorsunuz, bunun gerekeni yapmaksa size düşüyor.

Rüyada çok sayıda civciv görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda horoz görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada ondalık sayı görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işarettir.

Rüyada küsüratlı sayı görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda bardak görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada yedi sayısı görmek büyük kazançlar getireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda örümcek görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, umutlanacağına delalettir.

Rüyada tek sayı görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kazancının çok düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments