Rüyada yakınının kilo aldığını görmek

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınının kilo aldığını gördüyseniz:

  • İşinizi, maddi durumunuzu veya iş birliklerinizi ilgilendiren değişiklikler ilerlemenize katkı sağlayabilir.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada kilo aldığını görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments