Rüyada çok fazla idrar yapmak

Rüyada çok fazla idrar yapmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, elinin darlığa düşeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla idrar yapmak gördüyseniz:

  • Daha fazla gayret gösterirseniz, cazibeli sunumlarla yolunuzda daha rahat şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada çok fazla idrar yapmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işarettir.

Rüyada idrar tahlili yapmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada toprağa idrar yapmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardağa idrar yapmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada sürekli idrar yapmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine idrarını yapmak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza delalettir.

Rüyada yeşil idrar yapmak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol idrar yapmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments