Rüyada bardağa idrar yapmak

Rüyada bardağa idrar yapmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, allah katında yükseleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, helal kazanç elde edeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada bardağa idrar yapmak gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Rüyada bardağa idrar yapmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işaret eder.

Rüyada bardak içinde idrar görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine rivayet eder.

Rüyada küçük idrarını yapmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil idrar yapmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kafasını toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suya idrar yapmak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah idrar yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yolculuğa çıkmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments