Rüyada çok büyük fare görmek

Rüyada çok büyük fare görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, spor yapmaya başlanılacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük fare gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Rüyada evinde büyük fare görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük fare öldürmek yaralayacağına ve küstüreceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada çok büyük bir fare görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir fare öldürmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Rüyada büyük beyaz fare görmek daha iyi yerlere geleceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz büyük fare görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin büyüğünü görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments