Rüyada çok büyük fare öldürmek

Rüyada çok büyük fare öldürmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük fare öldürmek gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada çok büyük fare öldürmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine inanılır.

Rüyada büyük bir fare öldürmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada büyük fare öldürmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kara fare görmek el üstünde tutulacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sıkıntılarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük fare görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada büyük dişli fare görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments