Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, gelişeceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine inanılır.

Rüyada evin içine dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Anılar içinizi ısıtacak.

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına dolu yağmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, suçlamalardan aklanılacağına delalettir.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada dolu yağdığını görmek hoşluklarla karşılaşacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalet eder.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek çevreye karşı itibarın artacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına tabir olunur.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, acı tecrübeler edineceğine delalet eder.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Münevver

Merhaba ben dün rüyamda eski evimin içine küçük dolu taneleri ve yağmur yağdığını görüyordum ama bu beni mutlu ediyordu bunun anlamı nedir acaba