Rüyada kendini zehirlemek

Rüyada kendini zehirlemek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına inanılır.

Rüyada kendini zehirlemek gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada fare zehirlemek birikmiş parasının olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada insanları zehirlemek yeni iş teklifleri alacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada köpeği zehirlemek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada hayvan zehirlemek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada fareyi zehirlemek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kedi zehirlemek maddi açıdan rahata erileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adam zehirlemek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu zehirlemek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yeni şeyler keşfedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments