Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, büyük özgüven kazanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına inanılır.

Rüyada çocuğu suya düşürmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, huzura erileceğine yorulur.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suya düşürmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek inancının eksileceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments