Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, hanesinin bollukla dolacağına, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Rüyada çocuğu suya düşürmek yokluğa düşeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek anne baba ile ters düşüleceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu suya düşürmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments