Rüyada çocuğu suya düşürmek

Rüyada çocuğu suya düşürmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, zarar göreceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada çocuğu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacınıza ulaşmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada çocuğu suya düşürmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak zahmet veren işlerin artacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu suya düşürmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu denize düşürmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments