Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, maddi durumun düzeltileceğine, büyük başarıla kazanacağına, helal rızık elde edeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Rüyada çocuğunu suya düşürmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulur.

Rüyada çocuğu suya düşürmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu düşerken görmek kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments