Rüyada çocuğun suda boğulmak

Rüyada çocuğun suda boğulmak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalettir.

Rüyada çocuğun suda boğulmak gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak başarılı bir kişi olunacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına inanılır.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun suda boğulmak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, mallarının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments