Rüyada çocuğun saçını kestirmek

Rüyada çocuğun saçını kestirmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada çocuğun saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Aynı şekilde, yeteneklerine veya gelir durumuna güvenerek hareket ettiğiniz bir arkadaşınız sizi yanıltabilir, dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada çocuğunun saç kestirmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun saçını kestirmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, işlerin çığırından çıkacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun saçını kestirmek işlerinin zarara uğrayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu kestiğini görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada kendi saçını kestirmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına delalettir.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek yoksulluğa, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kestirmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments