Rüyada çocuğunu kestiğini görmek

Rüyada çocuğunu kestiğini görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu kestiğini gördüyseniz:

  • Karşı tarafa ilgisiz davranmanız veya bazı konularla ilgilenmiyormuş gibi bir tavır takınmanız, bazı kişileri utandırabilir veya rahatsız edebilir.

Rüyada çocuğun saçını kestirmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun saçını kestirmek dertlerin bir anda sona ereceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun saç kestirmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu kestiğini görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hindi kestiğini görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işarettir.

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etek kestiğini görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments